Locurile de parcare au devenit o problemă şi în municipiul de pe Târnava Mare, unde, cu deosebire în zona centrală a Mediaşului, e practic imposibil să găseşti un astfel de loc amenajat. Iar asta în principal pentru că, de aproximativ un an, a ajuns o practică expunerea spre vânzare a autoturismelor înmatriculate sau neînmatriculate.

Cu anunţul postat pe parbriz, lunetă sau geamurile laterale şi cu taxa de parcare de 1, 50 lei pe zi, achitată sau nu, respectivele maşini ocupă nestingherite cele mai solicitate zone de parcare.

Strada Mihai Eminescu (foto), una dintre cele mai circulate artere din Mediaş colcăie de autoturisme oferite spre vânzare. Viceprimarul George Petrescu susţine că respectiva anomalie se află de mai multă vreme în atenţia municipalităţii şi că, se impune modificarea de urgenţă a regulamentului de parcare.

“Personal mă gândesc să propun o taxă lunară de 1.000 de lei pentru autoturismele parcate pe domeniul public care au postate astfel de anunţuri în geam”, a declarat marţi viceprimarul Mediaşului.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

viceprimarul mediaşului vrea 1.000 lei lunar de la autoturismele parcate, cu anunţuri de vânzare  viceprimarul mediaşului vrea 1.000 lei lunar de la autoturismele parcate, cu anunţuri de vânzare

Ultima oră

Comentariul meu