Pentru week-endul 18-19 mai, sibienii şi turiştii sunt aşteptaţi să sărbătorească Zilele Culturale ale judeţului Sibiu, în Ţara Oltului, la Avrig şi Porumbacu de Sus, dar şi în Arpaşu de Jos, Cârţa, Cârţişoara, Racoviţa şi Turnu Roşu.

La 650 de metri altitudine, la poalele munţilor Negoie, pe platoul Mati Tours & Camp, situat la aproximativ 5 km deasupra satului Porumbacu de Sus, organizatorii festivalului au organizat un camping în care se va desfăşura şi cea mai mare Bibliotecă la Altitudine.

„Avem şi o zonă de camping, care va fi gratuit, cu o capacitate de cazare de 50 de corturi, amenajat civilizat cu grupuri sanitare. Volumul de unităţi de bibliotecă care vor fi mutate pentru această bibliotecă inedită este de aproximativ 600 de unităţi în care sunt incluse cărţi de împrumut şi cd-uri”, a declarat coordonatorul departamentului de Comunicare, Marketing şi Programe al Bibliotecii Astra, Anca Vasilescu.

Organizatorii Zilelor Culturale ale Judeţului Sibiu au pregătit pentru toate categoriile de public evenimente culturale variate, cu menirea de a valorifica zestrea culturală existentă în localităţile din Ţara Oltului, precum şi de a atrage numeroşi turişti spre această zonă a judeţului Sibiu, remarcabilă prin frumuseţile naturale existente şi prin traseele turistice pe care le

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

parapante, foc de tabără, concerte, drumeţii sau camping la avrig şi porumbacu de sus, în weekend  parapante, foc de tabără, concerte, drumeţii sau camping la avrig şi porumbacu de sus, în weekend

Ultima oră

Comentariul meu