Reprezentanţii Hidroelectrica au anunţat începerea vânzării centralelor hidroelectrice de mică putere din mai multe judeţe din ţară, printre care şi din judeţul Sibiu.

Potrivit sursei citate mai sus, la nivel naţional, vor fi scoase la vânzare, într-o primă fază, un lot de 88 de Centrale Hidroelectrice de Mica Putere (CHEMP).

În cazul judeţului Sibiu este vorba despre microhidrocentralele de la Gura Râului, Răşinari, Sebeşu de Jos, Tălmaciu, Boia 1, 2 şi 3, Târlung 1, 2, 3 şi 4, Sebeş, Bixad şi Halchiu Moara, toate fiind administrate de Sucursala Hidrocentrale Sibiu.

Vânzarea se va face prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile “Strategiei în domeniul CHEMP-urilor” aprobată de membrii Adunării Generale a Acţionarilor din 13 martie, în acest an.

Procesul de vânzare se va desfăşura în etape, începând cu luna iunie 2013, prin metode transparente şi competitive, cu respectarea legislaţiei române în vigoare, transmit reprezentanţii Hidroelectrica.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

mai multe centrale hidroelectrice de mică putere de pe raza judeţului sibiu vor fi scoase la vânzare prin licitaţie publică  mai multe centrale hidroelectrice de mică putere de pe raza judeţului sibiu vor fi scoase la vânzare prin licitaţie publică

Ultima oră

Comentariul meu