Cele mai importante evenimente culturale si sportive petrecute in anul 2012 sunt reflectate intr-o expozitie de exceptie realizata de Sebastian Marcovici.

100 dintre cele mai bune fotografii realizate de Sebastian Marcovici de-a lungul anului 2012 compun expozitia Focus Sibiu, ajunsa la cea de-a cincea editie. Festivalul International de Teatru, Artmania, Huet Urban, Feeric Fashion Days, Turul Ciclist sau turneul international de tenis BRD Sibiu Challenger au produs imagini memorabile de-a lungul anului trecut, toate urmand sa se regaseasca in aceasta expozitie.

Multiplu castigator al Medaliei de Aur a AAFR, castigator al marelui premiu FIAP, Sebastian Marcovici reuneste pe un nou sistem modular expozitional imagini de o claritate si o expresivitate rarisima. Noul sistem expozitional, iluminat din interior, a fost special conceput pentru a pune in valoare fotografii ce au facut inconjurul tarii si al lumii prin intemediul agentiilor de presa ce utilizeaza in mod constant fotografiile realizate de Sebastian.

`2012 a fost un an in care au predominat evenimentele culturale. Iar complexitatea acestor evenimente se regaseste in fiecare fotografie. Am spus de fiecare data, fotografiile realizate de mine sunt spectaculoase pentru ca evenimentele sunt de aceasta natura. Sibiul este un oras perfect pentru evolutia profesionala a unui fotograf profesionist`, spune Sebastian Marcovici.

Pe

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

focus 2012 – retrospectiva anului in imagini  focus 2012 – retrospectiva anului in imagini

Ultima oră

Comentariul meu