Sibiu Baby Days, primul targ pentru copii din oras, invita vizitatorii sa ia parte la o campanie umanitara organizata de Asociatia Mucenicul Mina.

Sub sloganul `Doneaza tu jucaria` oricine poate aduce un zambet pe fetele copiilor nevoiasi din Sibiu si din imprejurimi aducand jucarii la centrele de colectare.

`Targul sprijina, de asemenea, proiectele educationale, iar in acest sens, jumatate din banii de pe bilete se vor dona Inspectoratului Scolar al Judetului Sibiu. Sibiu Baby Days nu este doar un targ cu produse si servicii pentru copii. Este evenimentul care mizeaza pe latura educationala in cresterea copiilor, aducand pentru cei prezenti o multime de workshopuri si seminarii informative sustinute de medici specialisti, psihologi. Totodata, am pregatit pentru cei mici spectacole si activitati distractive, ateliere de creatie sau cursuri`, spun organizatorii.

In cadrul evenimentului, vizitatorii por putea alege dintr-o gama variata de produse si servicii: de la carucioare, scaune auto pentru copii, leagane, biberoane, suzete, articole vestimentare si jucarii, pana la alimentatie, nutritie, vitamine, carti pentru copii, gradinite sau activitati culturale pentru cei mici.

Sibiu Baby Days este un eveniment `dedicat sarcinii, bebelusilor si copiilor in varsta de pana la sapte ani` si se va desfasura la Sala Transilvania, in perioada 17 – 19 mai.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

doneaza o jucarie pentru a face fericit un copil nevoias  doneaza o jucarie pentru a face fericit un copil nevoias

Ultima oră

Comentariul meu