Sibiul a fost, week-end-ul trecut, in premiera, gazda a Campionatului National de Juniori U18 la tenis, ca urmare a unei decizii a Federatiei Romane de Tenis de a organiza astfel de competitii si in provincie.

Astfel, peste 100 de juniori pana in 18 ani din toata tara s-au intalnit la Sibiu, pe terenurile Clubului Pamira. Duminica, 12 mai, au avut loc fazele finale, iar cinci dintre sibienii participanti au ocupat locuri care le-au adus si medalii.

Premiati de primar si presedinte

La Finale au fost prezenti atat edilul Sibiului, Klaus Johannis, cat si presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac. Astfel, trofeul si tricoul de Campion National la Baieti a fost inmanat sportivului Bogdan Apostol, de la Dafora Medias, chiar de catre Klaus Johannis. Presedintele de la Tenis a acordat aceleasi distinctii sportivei Ioana Ducu, de la Sportul Studentesc, care a devenit Campioana Nationala la Fete, in orasul de pe malul Cibinului.

Medieseanul Bogdan Apostol a reusit sa se impuna, dupa ce a salvat doua mingi de meci, cu scorul de 5-7, 7-5, 6-4. In finala feminina, Ioana Ducu a castigat in doua seturi, 7-5 si 6-2, impotriva mediesencei Irina Bara.

Iata si medaliatii:

Simplu Baieti:

1. Apostol Bogdan (Dafora Medias)

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

cinci sibieni au castigat medalii la cn de juniori, la tenis. klaus johannis si george cosac i-au premiat pe sportivi  cinci sibieni au castigat medalii la cn de juniori, la tenis. klaus johannis si george cosac i-au premiat pe sportivi

Ultima oră

Comentariul meu