Avertizarea de cod galben de ploaie torențială în Sibiu s-a adeverit în această după amiază. Preț de 15 de minute peste urbea de pe Cibin s-a abătut o ploaie torențială, care a dat peste cap traficul pe mai multe străzi. Meteorologii au emis o avertizare de cod galben județul Sibiu, astăzi semnala descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

În mai puțin de 20 de minute canalizările nu au mai făcut față debitului de apă de ploaie. Pietonii au fost nevoiți să circule pur și simplu prin apă. Grindina a căzut și ea preț de câteva minute, iar autoturismele s-au deplasat cu greutate prin apă.

Și în câteva sate din Mărginimea Sibiului a plouat extrem de tare. Câteva gospodării au fost ușor inundate, dar nu a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Nu s-au semnalat deocamdată pagube materiale în urma acestor ploi.

Potrivit Adminitraţiei Naţionale de Meteorologie, fenomenele meteorologice asociate vor fi averse de ploaie ce pot cumula izolat 10 l/mp şi grindină de mici dimensiuni.

YouTube video

Există avertizări de cod galben pentru judeţele Gorj, Vâlcea, Sibiu, mai ales în zona localităţilor Arpaşu- Porumbacul de Jos -Avrig –Tălmaciu – Gura Râului – Cristian –Sadu-Municipiul Sibiu-Cristian-Sălişte- Poiana Sibiului şi zona localităţilor Ocna Sibiului- Şura Mare-Şeica Mică-Păuca.Avertizările meteorologilor sunt pentru ploi cu caracter de aversă, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie, şi, posibil, grindină.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Incredibil !!! Ati iesit la geam si ati filmat cu telefonul… BRAVO ! !!!! !!