Angajaţii Continental Automotive Systems Sibiu au donat aproximativ 1500 de euro unui centru de copii din judeţul Sibiu, sumă la care conducerea companiei a mai adăugat încă 500 de euro. Banii vor fi folosiţi pentru a construi un loc de joacă pentru copiii găzduiţi în centrul de plasament din localitatea Cornăţel, comuna Roşia, judeţul Sibiu.

 

Donaţiile s-au strâns în cadrul campaniei de Paşti “Bake& Sell, Buy & Care”, în care 17 echipe formate din angajaţi Conti Sibiu au pregătit în jur de 2100 de prăjituri, fursecuri, torturi sau plăcinte care au fost vândute în cantina companiei. Din vânzarea produselor s-au strâns aproximativ 1500 euro.

Aceşti bani, precum şi contribuţia Conti în valoare de 500 de euro, au fost donaţi către Asociaţia Dare To Care şi vor fi folosiţi la construirea unui teren de joacă pentru cei 14 copii care sunt găzduiţi în centru.

Asociatia umanitară Dare To Care şi-a început activitatea în anul 2002, fiind un centru de tip familial pentru îngrijirea copiilor şi tinerilor abandonaţi de familii, ai caror părinţi provin din medii defavorizate, sau sunt decedaţi.

Cu o cifră de afaceri de 32,7 miliarde de euro în 2012, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

loc de joacă pentru copiii de la un centru de plasament din localitatea cornăţel, în urma unei donaţii  loc de joacă pentru copiii de la un centru de plasament din localitatea cornăţel, în urma unei donaţii

Ultima oră

Comentariul meu