Sibiu Baby Days este un eveniment dedicat sarcinii, bebeluşilor şi copiilor în vârstă de până la şapte ani şi are loc la Sala Transilvania între 17 şi 19 mai.

În cele trei zile vor avea loc workshopuri şi seminarii informative susţinute de medici specialişti şi psihologi. De asemenea, organizatorii au pregătit pentru cei mici spectacole şi activităţi distractive, ateliere de creaţie şi cursuri.

În cadrul evenimentului, vizitatorii por putea alege dintr-o gamă variată de produse şi servicii: de la cărucioare, scaune auto pentru copii, leagăne, biberoane, suzete, articole vestimentare şi jucării, până la alimentaţie, nutriţie, vitamine, cărţi pentru copii, grădiniţe sau activităţi culturale pentru cei mici.

Vizitatorii sunt invitaţi să ia parte la o campanie umanitară organizată de Asociaţia Mucenicul Mina. Sub sloganul „Donează tu jucăria” oricine poate aduce un zâmbet pe feţele copiilor nevoiaşi din Sibiu şi din împrejurimi aducând jucării la centrele de colectare.

Târgul sprijină, de asemenea, proiectele educaţionale, iar în acest sens, jumătate din banii de pe bilete se vor dona Inspectoratului Şcolar al Judeţului Sibiu.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

în weekend are loc prima ediţie a târgului pentru copii, sibiu baby days. donează o jucărie pentru micuţii mai puţin norocoşi  în weekend are loc prima ediţie a târgului pentru copii, sibiu baby days. donează o jucărie pentru micuţii mai puţin norocoşi

Ultima oră

Comentariul meu