`Saptamana aceasta ajungem in Medias si speram sa ne intalnim cu cat mai multi dintre locuitorii acestui oras`, anunta Ioan Ciolan, fondatorul si directorul general al Ambient. Compania pe care o conduce va organiza miercuri, 15 mai, o serie de evenimente la Medias, in cadrul Caravanei Ambient. Evenimentele sunt organizate cu ocazia primilor 20 de ani de existenta ai societatii sibiene. `Anul acesta este unul foarte important pentru Ambient: este anul in care aniversam doua decenii de activitate de succes in Romania. Succesul nostru este si succesul partenerilor, furnizorilor, clientilor si echipelor noastre si, tocmai din acest motiv, am considerat de cuviinta sa organizam aceasta Caravana, care sa ne permita sa ne intalnim cu ei, sa le multumim pentru sprijin si sa petrecem impreuna`, mai spune Ioan Ciolan.
Caravana aniversara Ambient include 28 de evenimente, in 12 orase. Primul eveniment a avut loc la Sibiu, luna trecuta – concertul cu Voltaj din Piata Mare.
La Medias, doi clienti ai societatii sibiene vor fi alesi drept castigatori a doua renovari, in cadrul concursului organizat de Ambient. Caravana va ajunge la Medias pe 15 mai, zi in care petrecerea campeneasca este organizata in centrul comercial de pe strada Soseaua Sibiului, nr. 55.

`Caravana

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

ambient sarbatoreste 20 de ani si la medias  ambient sarbatoreste 20 de ani si la medias

Ultima oră

Comentariul meu