Rasul, element caracteristic fiecarei persoane, reprezintand personalitatea acesteia, potrivit unui studiu, informeaza Gentside.com.

Indiferent daca aveti un ras de “capcaun”, de Mos Craciun sau cristalin, felul dumneavoastra de a va manifesta astfel veselia reprezinta un factor care va dezvaluie personalitatea. Cercetatorii au preferat in ultimele decenii sa observe micile gesturi si activitatile zilnice pentru a schita portretul personalitatii unei persoane. Daca felul in care stranutam ar putea sa ne dezvaluie caracterul, iar pozitia adoptata intr-un ascensor, sa ne defineasca statutul social, felul in care radem ar reprezenta “o fereastra” deschisa catre sufletul nostru.

Aveti un ras unic si contagios – rasul dumneavoastra este usor de recunoscut de toata lumea si ii face pe toti cei din jurul dumneavoastra sa izbucneasca in ras la randul lor. Acest tip de ras poate fi perceput ca o dorinta de a va face remarcat si ca un semn de vanitate. Totusi, daca rasul este franc si natural, veti fi considerat probabil o persoana amuzanta, sociabila si cu picioarele pe pamant.

Emiteti un “cloncanit” usor si controlat – cu mana in fata gurii, ochii care se mijesc, un tremur usor la nivelul umerilor si mici “cloncanituri”, acest ras de fetita tradeaza o persoana timida sau o persoana care

Citește mai departe pe: Cap Limpede

studiu: rasul, element care reprezinta personalitatea fiecarei persoane!  studiu: rasul, element care reprezinta personalitatea fiecarei persoane!

Ultima oră

Comentariul meu