Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National, Dan Sova, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca ca in 2013 se vor inaugura 142 de kilometri de autostrada, prima inaugurare urmand sa aiba loc in cursul lunii mai, pe Deva-Orastie.

"Anul asta se vor inaugura 142 de kilometri de autostrada. Prima inaugurare o vom avea acum, in luna mai, pe Deva – Orastie si se inaugureaza 142 de kilometri de autostrada, se termina mai multe tronsoane pe coridorul IV”, a spus Sova.

Potrivit acestuia, o problema se inregistreaza pe tronsonul Orastie – Sibiu, lotul 3, unde se inregistreaza o alunecare de teren pe sase kilometri.

"Avem, de exemplu, o problema foarte importanta pe Orastie – Sibiu, lotul 3, unde avem o alunecare de teren pe 6 kilometri. Sase kilometri de alunecare de teren. Din cauza unei solutii tehnice care a fost stabilita de la inceput – ca trebuia sa se faca tunel, oamenii nu au facut tunel si s-a crezut ca se poate face fara tunel -, uite ca s-a surpat terenul. Termenul pe care il avem este 18 luni de la data la care rezolvam aceasta problema", a adaugat ministrul.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

ministrul proiectelor de interes national, dan sova: avem o problema foarte importanta pe autostrada orastie-sibiu!  ministrul proiectelor de interes national, dan sova: avem o problema foarte importanta pe autostrada orastie-sibiu!

Ultima oră

Comentariul meu