In perioada 13 – 26 mai 2013, la Shopping City Sibiu se desfasoara campania `Fii chic pe bicicleta!`, in cadrul caruia marele premiu este o bicicleta de dama cu cos.

Pentru a se inscrie in concurs participantii trebuie sa adune punctele bonus de fiecare data cand fac cumparaturi in magazinele: Reseved, Helene, Sonia, Mondex, New Yorker, Feeling si Benvenuti.

`La fiecare tranzactie de 10 lei clientii vor primi in magazinele participante un autocolant cu un punct bonus si talonul colector. La fecare 30 puncte bonus colectionate si adaugate pe talonul colector participantii vor primi cadou o esarfa de la info point-ul din Promenada Mall.

Pentru castigarea bicicletei de dama, participantii trebuie sa adune cele 30 de puncte bonus, sa isi completeze datele personale pe talonul colector si sa il introduca in urna special amenajata din Promenada Mall`, au anuntat organizatorii.

In urma extragerii, care va avea loc pe data de 27 mai, se va desemna castigatorul marelui premiu din cadrul campaniei.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

fii chic pe bicicleta! sibiu shopping city face cadou o bicicleta  fii chic pe bicicleta! sibiu shopping city face cadou o bicicleta

Ultima oră

Comentariul meu