Persoanele care hranesc cainii fara stapan ar putea fi amendate cu pana la 5.000 de lei, potrivit unei prevederi care va fi introdusa in proiectul de modificare a hotararii din 2009 privind controlul reproductiei cainilor in Capitala, a declarat coordonatorul de proiect al ASPA, Razvan Bancescu, citat de Mediafax.

Decizia introducerii unei masuri sanctionatorii a fost luata in urma comentariilor si propunerilor facute de cetateni la proiectul pentru modificarea Hotararii CGMB nr. 243/2009 privind controlul reproductiei cainilor in Municipiul Bucuresti, in perioada in care acesta s-a aflat in dezbatere publica, a declarat duminica, pentru Mediafax, coordonatorul de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA), Razvan Bancescu. "Nu urmarim sa amendam un copil care arunca un biscuite unui caine pe strada. Urmarim sa reducem numarul agresiunilor cainilor fara stapan indreptate catre cetateni", a spus Razvan Bancescu.

El a dat ca exemplu zona din Drumul Taberei situata intre numerele 30 si 38, unde din 112 petitii adresate municipalitatii, 80 aveau ca obiect agresarea cetatenilor de haite de caini fara stapan, concomitent fiind reclamata si hranirea animalelor in parcarea din zona sau in fata blocurilor de catre localnici.

Potrivit coordonatorului de proiect al ASPA, propunerea de amendare a celor care dau de

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

amenda pentru cei care hranesc cainii vagabonzi. in bucuresti  amenda pentru cei care hranesc cainii vagabonzi. in bucuresti

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. rahat este cuvantul cel mai potrivit care te descrie…..daca vrei sa-ti consumi banii sau mancarea pp ce vrei tu si mai ales p cainii vagabonzi ,iai cu tine in casa tinei in pat pupai in cur sau unde vrei tu tinei la tine pentru ca esti iubitor de animale spalai p dinti punele niste cercei ,fale ce vrei tu dar nu le motiva sederea ……..

  2. un mare rahat..sa va iau neamu in suturi de tigani si legile voastre de lipsa de ocupatie..cine mah a mai vazut asa ceva..eu fac ce vreau cu mancarea mea,cu banii mei..de ce nu dati legi pt cei care ii bat,ii chinuie si ii omoara..atunci e bine?nu merita si ei sa fie protejati…eu pe toti astea fara suflet care comentati degeaba vasi spanzura si m-asi pisha pe mormantul vostru si ati merita sa fiti chinuiti ca ei..mi-e scarba de voi si de tara asta si de parlamentarii pu//ii care se kka pe ei si care ar merita sa fie omorati de jegosi ca doar ne fura si ne baga fel si fel de legi ca sa le dam banii lor…ne maresc toate cheltuielile de parca am traii in tari straine si noi traim intr-un rahat ROMANIA…suntem bataia de joc…indiferent de lege tot le dau sa manance ca sa va bagati unghia in gat cei ce nu le convine..anti basescu..anti ponta anti tara de rahat