Reprezentanţii Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu organizează cea de-a XXIII-a ediţie a serbării câmpeneşti, MaiFest 2013.

Prin amploarea sa, MaiFest-ul care se desfăşoară sâmbătă, 11 mai, cuprinde muzică de fanfară, competiţii sportive, dansuri şi cântece populare săseşti, dar şi cântece de primăvară, transmit organizatorii.

Prin diversitatea ei culturală serbarea se adresează în primul rând elevilor, dar şi publicului larg.

De la ora 9:30 va avea loc parada porturilor populare. Tineri îmbrăcaţi în porturi populare vor merge pe traseul ce porneşte de la Colegiul Naţional „Samuel v. Brukenthal”, Podul Minciunilor, Piaţa Mică şi Piaţa Mare, N. Bălcescu, strada Cetăţii şi ajunge în parcarea Sălii- „Thalia”.

De la ora ora 11:00, „distracţia” se mută în Pădurea Dumbrava.

„Parada porturilor populare, muzica de fanfară şi dansurile populare săseşti recomandă MaiFest-ul ca pe una dintre cele mai complexe manifestări culturale ale elevilor din şcolile şi liceele cu predare în limba germană din Sibiu, aducând pe scena din Pădurea Dumbrava, cântece şi dansuri pentru copii. La acest eveniment participă şi Grădinița germană de copii „Max şi Moritz” din Bucureşti”, mai spun organizatorii.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sâmbătă are loc maifest. elevi ai şcolilor cu predare în limba germană din sibiu vor participa la o paradă a porturilor populare  sâmbătă are loc maifest. elevi ai şcolilor cu predare în limba germană din sibiu vor participa la o paradă a porturilor populare

Ultima oră

Comentariul meu