Family Olympics  este un festival al sportului și competiției ce se adresează celor mici, dar și tinerilor, părinților sau bunicilor care iși doresc să se recreeze prin mișcare. Jocuri, concursuri, premii, dar și multă distracție – acestea sunt ingredientele pregătite de Asociația 11even în parteneriat cu E.ON România pentru toți sibienii care vor accesa zonele special amenajate pentru ei în perioada 19 – 25 mai.

Organizatorii celei de-a doua ediții a evenimentului “Family Olympics” și-au propus ca în acest an să sprijine peste 160 de copii si tineri supraviețuitori ai cancerului. Tabăra “Temerarii” organizată de Asociația Little People a fost astfel proiectul desemnat pentru finanțare, fiind unul din cele mai importante evenimente anuale organizate în sprijinul copiilor și tinerilor care au trecut printr-o experiență atât de marcantă .

Alături de Sibiu, caravana Family Olympics va mai fi prezentă la Cluj-Napoca (27 mai – 2 iunie), Iași (3 – 9 iunie), Timișoara (11 – 16 iunie) si Târgu-Mureș (17 – 23 iunie).

Cei care doresc să susțină cauza  copiilor şi tinerilor supravieţuitori ai cancerului  pot să aleagă între a participa la unul din evenimentele cuprinse in secțiunea individual și echipe, evenimente în care vor putea să alerge, să inoate sau să facă flotări pentru temerari. Fiecare participant sau echipă inscrisă pot sa mobilizeze un grup de susținători dintre colegi, prieteni sau membrii ai familiei. Aceștia pot să doneze o sumă cuprinsă între 1 și 15 lei pentru fiecare tur de pistă parcurs, lungime de bazin înotată sau flotare efectuată de participantul sau echipa susținută. O altă modalitate de a susține această cauză este participarea la una din competițiile de Bubble Fotbal pentru liceeni, studenți sau companii.

În Sibiu, evenimentele vor avea loc intre 19 – 25 mai  și se vor desfășura in diverse spații din oraș,  după următorul program:

13 – 20 mai – Inscrieri la evenimentele de alergare, flotări si înot, în zone de pre-activare cu jocuri, concursuri si demonstrații. Locații ale punctelor de pre-activare și înscriere: Sibiu Shopping City, magazin Dumbrava, Parcul Sub Arini.

19 mai – Eveniment “Înotam pentru Temerari” – Bazinul Olimpia, orele 15:00 – 19:00

20 – 24 mai – Jocuri, concursuri si competiții in 16 gradinițe si școli selectate din oraș

20 – 24 mai – Competiții Bubble Fotbal pentru liceeni, studenți și companii – terenul de antrenament al stadionului Municipal din Parcul Sub Arini (orele 16:00 – 22:00)

24 mai – Eveniment “Alergăm pentru Temerari” – Parcul Sub Arini (orele 17:00 – 20:30)

25 mai – Eveniment principal – parcul Sub Arini in zona Stadionului Municipal

 

 

Ultima oră

Comentariul meu