"Vrajitorul din Oz" este povestea micutei Dorothy, o fetita care locuia in Kansas, la ferma matusii Em si a unchiului Henry. O tornada starnita din senin face ca Dorothy si cel mai bun prieten al ei, catelul Toto, sa ajunga in taramul de basm numit Oz.

Ajunsa acolo, fetita face cunostinta cu Sperie-Ciori, cel care-si doreste putin creier in capatana-i de paie, cu Omul de Tinichea, cel care tanjeste dupa o inima care sa-i bata in piept, si cu Leul cel Las, care, desi este rege al animalelor, e un fricos si jumatate si tanjeste dupa un pic de curaj. Afland de Marele Oz, atotputernicul vrajitor din Orasul Smaraldelor, sunt hotarati sa ajunga la el pentru a le indeplini dorintele. In cele din urma, dovedindu-si istetimea, marinimia si curajul, fiecare dintre ei isi transforma dorintele in realitate.

Din distributie fac parte Lucia Barbu / Barbara Crisan, Horatiu Dancu, Mircea Corcoveanu, Monica Baldea, Daniela Dragomir / Mihaela Grigoras, Gabriela Mitrea, Nicolae Suciu (Sectia Romana), Jenö Major, Adrian Prohaska (Sectia Germana).

Spectacolul va avea loc duminica, 12 mai, de la ora 11:00, la Teatrul Gong. Pretul unui bilet este de 6 lei.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

dorothy pleaca in cautarea “vrajitorului din oz` pe scena teatrului gong  dorothy pleaca in cautarea “vrajitorului din oz` pe scena teatrului gong

Ultima oră

Comentariul meu