Un nivel de trai scazut, precum este cel din tara noastra, ii indeamna pe foarte multi oameni sa recurca la mila cetatenilor si sa practice `meserii` precum cersetoria. Nu rare sunt cazurile in care cei care ne solicita bani, sub diferite pretexte – din care foarte multe reale! -, sunt, in fapt, persoane care profita de bunatatea crestineasca traditionala a romanilor.

Totusi, amploarea pe care a luat-o acest fenomen a ajuns sa ii impiedice pe `oamenii de bine` din a-si ajuta aproapele, fiind destul de dificil sa il depistezi pe omul nevoias, respectiv pe impostor.

Politia Sibiu : nu va lasati pacaliti!

Nu de putine ori, sub o vestimentatie rupta si murdara se ascund falsii nevoiasi. Ca si cei batuti de soarta, impostorii solicita sume mici de bani si, in putinul timp pe care il au la dispozitie, incearca sa impresioneze cu povesti.

Politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu recomanda sibienilor sa nu se lase impresionati `de atitudinea smerita si piosenia semenilor nostri care apeleaza fie la domicilii, fie in mediul stradal, la mila publicului sau care solicita sume de bani din diverse motive, cele mai frecvente fiind cele pentru ajutor medical sau bisericesc. De cele mai multe

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

dati bani celor care va abordeaza pe strada? ultimul caz: o impostoare cerea ajutor pentru o biserica  dati bani celor care va abordeaza pe strada? ultimul caz: o impostoare cerea ajutor pentru o biserica

Ultima oră

Comentariul meu