Un bărbat de 40 de ani din localitatea sibiană Cisnădie a pus ieri poliţia pe jar după ce a alimentat de la o benzinărie de pe şoseaua Alba Iulia şi a plecat fără a plăti. Pentru a nu fi recunoscut, a schimbat plăcuţele de înmatriculare, dar a fost oprit de poliţişti după doar 10 minute, pe Calea Dumbrăvii. În urma cercetărilor, aceştia au descoperit că bărbatul nu avea nici permis de conducere.

Acum, bărbatul este cercetat pentru furt, conducerea un autoturism neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de reprezentanţii benzinăriei joi, 9 mai, în jurul orei 17:30 că un bărbat a alimentat maşina pe care o conducea cu combustibil în valoare de aproximativ 336 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), Luciana Balteş, „autoturismul a fost dat în consemn tuturor echipajelor de poliţie aflate în serviciu, astfel că după doar 10 minute, un autoturism cu caracteristici similare a fost depistat şi oprit în trafic de către un echipaj de poliţie rutieră pe strada Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu”.

Autoturismul avea aplicate alte plăcuţe de înmatriculare decât cele indicate de reprezentanţii staţiei de alimentare şi era condus

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

a furat combustibil şi a plecat. cu plăcuţele de înmatriculare schimbate şi fără permis de conducere  a furat combustibil şi a plecat. cu plăcuţele de înmatriculare schimbate şi fără permis de conducere

Ultima oră

Comentariul meu