Liceul de Arta organizeaza vineri, la Sala Thalia, de la ora 17.30 a doua editie a concertului de gala, la care concerteaza cu mic, cu mare, elevii liceului. In acest an, invitat de gala este chitaristul Gabriel Guillén

din Venezuela. Gabriel Guillén preda la Joseph Haydn Konservatorium in Eisenstadt si sustine cursuri si concerte in peste 34 de tari.

Evenimentul organizat de Liceul de Arta este destinat atat sprijinirii proiectelor educationale ale scolii, cat si completarii surselor materiale si financiare necesare elevilor acestui liceu in vederea participarii la Olimpiade si competitii Nationale. `Actiunile sunt menite sustinerii educatiei si participarii la dezvoltarea personala si profesionala a copiilor talentati care sunt motiv de mandrie atat pentru parinti sau profesori cit si pentru noi toti. Ajutati si de noi astazi, prin participarea la acest Concert, ei pot deveni maine, cei de care Societatea Romaneasca are atata nevoie`, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Liceul de Arta.

Concertul caritabil din 10 mai, este cel de-al doilea de acest fel organizat in acest an scolar de Liceul de Arta din Sibiu.

Vor concerta la diverse instrumente(pian, vioara, flaut,clarinet, viola, chitara) si vocal(canto clasic) elevi incepand de la clasa a II-a pana la

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

vineri: gala tinerelor talente de la liceul de arta  vineri: gala tinerelor talente de la liceul de arta

Ultima oră

Comentariul meu