Sibiu Baby Days, prima expoziţie pentru copii din oraşul de pe malul Cibinului, se va desfăşura la Sala Transilvania, între 17 şi 19 mai. Evenimentul aduce împreună producători şi importatori de produse pentru copii, centre de şcolarizare, centre medicale şi servicii pentru copii. 

Viitorii şi actualii părinţi, dar şi bunicii, sunt invitaţi alături de cei mici să redescopere universul magic al copilăriei şi să uite de ritmul alert al vieţii de zi cu zi. Aceştia vor fi întâmpinaţi cu soare, bună dispoziţie şi vor avea parte de trei zile pline de distracţie pentru întreaga familie. Sibiu Baby Days a pregătit ateliere educaţionale pentru cei mici, workshop-uri informative pentru părinţi susţinute de medici specialişti, sute de produse şi servicii noi de descoperit pentru bebeluşi, informaţii utile cu privire la planificarea familială, centre de fertilizare, bănci de celule stem, spectacole cu şi pentru copii şi multe altele.

Târgul este dedicat atat celor care îşi planifică o familie sau au un nou-născut şi doresc să afle totul despre nutriţie, medicaţie sau să cumpere îmbrăcăminte şi accesorii pentru bebeluşi, cât şi celor care au un copil cu varsta de până la şapte ani şi doresc sa primească sfaturi utile pentru îngrijirea copilului, educaţia acestuia, grădiniţă, cărţi educaţionale etc.

 

Ultima oră

Comentariul meu