21 de primari din satele din județul Sibiu s-au întâlnit joi, 9 mai, la Consiliul Județean Sibiu (CJS), unde au semnat proiectele de construire în aceste localități de centre medico-sociale, centre culturale, terenuri de joacă și terenuri multifuncționale de sport.

”Iată că suntem în faza în care alte proiecte importante pentru comunitățile din mediul urban mic și mediul rural, să creăm și să îmbunătățim condițiile de trai pentru cetățenii din județul nostru. E vorba de centre medico-sociale, centre culturale, terenuri de joacă pentru copii lângă grădinițele care nu au asemenea terenuri și terenuri multifuncționale de sport lângă școli sau în apropierea școlilor pentru că multe nu au terenuri și săli de sport. Acestea sunt patru obiective importante în care sunt incluse 29 de obiective. E vorba de 6 centre medico- sociale, 11 centre culturale, șase terenuri de joacă și șase terenuri multifuncționale”, a declarat președintele CJS, Ioan Cindrea.

Aceste proiecte sunt incluse în Strategia de dezvoltare a judeţului Sibiu, aprobată în unanimitate de către consilierii judeţeni. Toate primăriile care au solicitat sprijin au fost cuprinse în acest program de cofinanţare care se derulează pe următorii patru ani.

”Apreciem că în bugetele locale şi în bugetele judeţene sunt alocate sume bine

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

parteneriate cu 21 de primarii din judeţ pentru terenuri de joacă, dispensare, biblioteci şi terenuri de sport  parteneriate cu 21 de primarii din judeţ pentru terenuri de joacă, dispensare, biblioteci şi terenuri de sport

Ultima oră

Comentariul meu