Politistii au descoperit in casa femeii un pistol cu gaze, cartuse, precum si o arma de tir sportiv. Daca prezenta pistolului de autoaparare cu gaze a fost justificata, femeia nu a putut oferi nicio explicatie politistilor pentru arma de tir sportiv.

Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Sibiu s-au sesizat din oficiu, miercuri, 8 mai, cu privire la faptul ca B. Chiruta, de 45 de ani, detine ilegal, la domiciliu, doua arme supuse autorizarii. `In urma controlului efectuat la domiciliul acesteia din localitatea Seica Mare, politistii au fost identificate un pistol de autoaparare cu gaze si 22 cartuse aferente precum si o arma de tir sportiv si 200 alice`, taransmit reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu.

Pistolul apartinea fostului concubin. Pusca

In urma audierii, femeie le-a declarat politistilor ca pistolul de autoaparare a fost detinut legal de fostul sau concubin, care a decedat in cursul anului 2012. Insa, femeia nu a putut explica provenienta armei de tir sportiv. De subliniat ca arma nu este inregistrata in Registrul National al Armelor(RNA).

Armele si munitia au fost ridicate de politisti in vederea confiscarii, iar cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectare a regimului armelor si munitiilor, fapta prevazuta

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

o femeie din seica mare este pasibila de inchisoare, pentru doua arme neinregistrate  o femeie din seica mare este pasibila de inchisoare, pentru doua arme neinregistrate

Ultima oră

Comentariul meu