Doua talharii au avut loc miercuri, 8 mai, in judetul Sibiu. In ambele situatii, faptasii au urmarit acelasi lucru: deposedarea victimelor de bani si telefoane mobile.

Primul caz ii implica pe doi barbati, cu varstele de 24 si respectiv 36 de ani, domiciliati in localitatea Cristian. Acestia sunt principalii suspecti intr-un caz de talharie la drumul mare. Mai exact, barbatii l-au atacat pe un gorjean care mergea, pe jos, pe DJ 106 E dintre Cristian si Orlat. Victima – U. Elvis, de 33 de ani, a sesizat, ulterior, Postul de Politie Cristian reclamand ca doua persoane necunoscute l-au deposedat `prin violenta de doua telefoane mobile, documentele persoane si suma de 582 lei`.

In urma investigatiilor, politistii i-au identificat pe cei doi suspecti. Prejudiciul cauzat a fost recuperat partial. In ceea ce ii priveste pe agresori, acestia vor fi prezentati, in cursul zilei de joi, instantei cu propunere de arestare preventiva.

Si-a lasat prietenul de pahar fara telefon

Tot joi a avut loc o alta talharie, de aceasta data in oras. O iesire amicala intr-un local sibian s-a terminat urat si a transformat doi prieteni in pagubit si hot. Victima – S. Adrian, a anuntat la Politie faradelegea si l-a reclamat

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

hoti la drumul mare sau prieteni de pahar, tinta e aceeasi: banii si telefonul mobil  hoti la drumul mare sau prieteni de pahar, tinta e aceeasi: banii si telefonul mobil

Ultima oră

Comentariul meu