Fundatia Romana pentru Excelenta in Muzica anunta prima editie a Festivalului International de Muzica Sibiu – Hermannstadt, care se va desfasura la Sibiu in perioada 24-31 mai 2014.

Prima editie a Festivalului International de Muzica Sibiu – Hermannstadt, care va cuprinde o serie de concerte sustinute de tineri muzicieni romani impreuna cu artisti de renume international, va fi precedata de un concert de gala sustinut de tineri muzicieni din cadrul fundatiei. Concertul se va desfasura vineri, 24 mai, sub bagheta lui Christian Badea, cu participarea violonistului italian Giuliano Carmignola, la Biserica Romano-Catolica `Sfanta Treime` din Sibiu.

"Suntem incantati sa avem la Sibiu un eveniment de o asemenea talie, fapt pentru care ii felicit pe organizatori, atat pentru ideea evenimentului de lansare cat si pentru alegerea drept scena pentru acest concert a uneia dintre bisericile emblematice ale Sibiului. Acustica speciala a Bisericii Catolice va complimenta atat piesele muzicale incluse de organizatori in program, dar si maiestria incontestabila a dirijorului Christian Badea. Ma bucur ca am putut sa sprijinim acest concert de lansare si asteptam cu placere editia de debut a Festivalului International de Muzica Sibiu in 2014", a declarat primarul Sibiului, Klaus Johannis.

Programul concertului va cuprinde `Anotimpurile` de A. Vivaldi, cu ansamblul

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

festivalul international de muzica sibiu – hermannstadt se lanseaza printr-un concert de gala  festivalul international de muzica sibiu – hermannstadt se lanseaza printr-un concert de gala

Ultima oră

Comentariul meu