Publicat înUltima oră

Sibiu: excelent la hoteluri, inexistent la restaurante si cluburi

Cele mai bune hoteluri, pensiuni, restaurante, cluburi, spa-uri si oameni din industria turismului vor fi premiati saptamana viitoare la Bucuresti, in cadrul "Hotel Tourism & Leisure Investment Conference", unul dintre cele mai importante evenimente din turism ale anului.

Sibiul este foarte bine reprezentat in finala competitiei la capitolele hoteluri, manageri, pensiuni, si lipseste cu desavarsire la categoriile restaurante si baruri. Gala premiilor de excelenta va premia cele mai eficiente si inovative proiecte care au marcat evolutia industriei ospitalitatii si turismului din Romania, sustin organizatorii conferintei, care are loc in 21-22 mai la Bucuresti, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Ceremonia de decernare a premiilor se va desfasura in prima zi a evenimentului.

In finala competitiei s-au calificat din Sibiu hotelurile Hilton si Golden Tulip Ana Tower la `Hotelul anului (Hoteluri de lux, doar cele de 4 si 5 stele)`; hotelurile Continental Forum si Ibis la categoria `Cel mai popular hotel al anului (Hoteluri economice si de clasa medie)`; hotelul Ramada la categoria `Hotelul anului pentru sectiunea turism de agreement`; Hotel BinderBubi din Medias, la categoria `Locatia anului pentru conferinte si intalniri de afaceri`; pensiunile Casa Mosului si Casa Domnescu la categoria `Pensiunea anului (administrata de

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții