Asociaţia Judeţeană de Turism (AJT) Sibiu va fi prezentă la a III-a ediţie a manifestării dedicată moştenirii culturale a satului, Ziua satului românesc, ce va avea loc în perioada 10 – 12 mai, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

AJT va promova satele din judeţul Sibiu ca loc de descoperire şi recreere, precum şi oferta turistică pentru sezonul de vară. În mod special, se va prezenta publicului clujean agenda culturală din zona rurală, derulată sub egida Zilelor culturale ale judeţului Sibiu, alături de propuneri de experienţe memorabile de-a lungul celor cinci itinerarii culturale.

La standul Sibiului, vizitatorii vor putea admira şi deprinde arta picturii pe sticlă, pe cea a ţesutului la război şi a cusutului de costume tradiţionale alături de meşteşugari din Ţara Oltului.

Evenimentul este organizat de Asociația Cele mai frumoase sate din România (AFSR) împreună cu partenerii săi, Ministerul Economiei – Ministrul delegat pentru IMM-uri, Afaceri și Turism, Autoritatea Națională pentru Turism, Guvernul României – Secretariatul General al Guvernului, Municipiul Cluj-Napoca şi ANTREC, sub înaltul patronaj al Ambasadei Italiei în România.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

judeţul sibiu participă la sărbătoarea satului românesc de la cluj-napoca  judeţul sibiu participă la sărbătoarea satului românesc de la cluj-napoca

Ultima oră

Comentariul meu