Profesorii netitulari din învăţământul preuniversitar se pot înscrie începând de miercuri, 8 mai la examenul de titularizare. La nivelul judeţului Sibiu sunt scoase la concurs pentru titularizare 871 de posturi, dintre care 421 în mediul urban şi 450 în mediul rural.

Pentru a se titulariza, un candidat trebuie să obţină minim media şapte la cele două probe, dintre care susţinerea lecţiei la clasă reprezintă 25 la sută din media finală şi examenul scris 75 la sută.

Susţinerea lecţiei la clasă este programată în imediat următoare finalizării înscrierilor, iar examenul scris pe 30 iulie. Proba scrisă va consta în testarea cunoştiinţelor de metodică ale disciplinei pentru care optează candidatul. Cei care nu au obţinut nota minimă de titularizare pot opta pentru un post de suplinitor dacă au obţinut minim nota cinci.

Lista centrelor de examen şi disciplinele arondate centrelor:

1) Şcoala Gimnazială Nr. 21 Sibiu – Educatoare (română, germană şi maghiară)

2) Şcoala Gimnazială Nr. 4 Sibiu –Învăţători (Română, germană şi maghiară)

3) Colegiul Naţional Pedagogic ”A. Şaguna” Sibiu-Arte vizuale (Ed. Plastică, Ed.Vizuală, Arhitectură), Biologie, Chimie, Educaţie fizică şi Sport, Educaţie Muzicală, Educaţie muzicală Specializată, Filozofie, Logică şi Argumentare, Fizică, Limba Germană (modernă şi maternă), Profesor documentarist Istorie, Arta Actorului, Pedagogie.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

înscrierile la examenul de titularizare au început. peste 850 de posturi sunt scoase la concurs în judeţul sibiu  înscrierile la examenul de titularizare au început. peste 850 de posturi sunt scoase la concurs în judeţul sibiu

Ultima oră

Comentariul meu