30 de sibieni au participat, miercuri, 8 mai, la `Crosul Tineretului` – eveniment sportiv care face parte din cadrul manifestatiilor menite sa marcheze si sarbatoreasca `Saptamana Nationala a Tineretului`. Alaturi de ei, alte cateva mii din intreaga tara, pentru ca `invitatia la miscare` a fost expediata catre romanii din toate orasele.

Cu mic, cu mare, peste 60 de sibieni si-au dat intalnire miercuri dimineata in parcul Sub Arini, in fata stadionului `Municipal` din Sibiu. Concurenti au fost doar 30, insa fiecare si-a adus sustinatori, intruchipati de parinti, rude sau prieteni. Dupa ce vanzoleala s-a mai linistit, organizatorii au dat startul. In Sibiu, s-a plecat din fata stadionului `Municipal`. Traseul complet: Stadion Municipal – teren tenis – Bazin Olimpia – Aleea din stanga a parcului Sub Arini – Pod Restaurant Bolta Rece – Stadion `Municipal`.

A fost cam scurt, dar e bine ca exista

Traseul complet a masurat 1.200 m si, dupa cu se poate vedea, ruta abordata a inclus drumuri dedicate exclusiv sportului, astfel ca nu au existat incidente. Totusi, nu putini au fost cei care au semnalat ca traseul a fost (putin) cam scurt.

Trebuie mentionat ca la intrecere au luat parte sibieni, care nu sunt `certati` cu sportul,

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

concurenti de toate varstele au alergat la `crosul tineretului`, de la sibiu | video  concurenti de toate varstele au alergat la `crosul tineretului`, de la sibiu | video

Ultima oră

Comentariul meu