Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu (CJS), Ioan Cindrea, a declarat că nemulţumirile locuitorilor judeţului Sibiu şi ale angajaţilor Romgaz şi Transgaz legate de înfiinţarea unor sedii secundare ale acestor companii în Bucureşti ale au fost create de o problemă falsă.

Ioan Cindrea a declarat că poate oferi siguranţa politică că decizia de mutare a sediilor principale ale companiilor de la Mediaş la Bucureşti nu va fi luată de actualul Guvern.

”Eu cred că problema a fost falsă şi această problemă falsă a generat o oarecare nemulţumire. Am spus-o de la început, am discutat cu premierul , am discutat cu ministrul Niţă şi mi s-a spus în permanenţă că nu se intenţionează schimbarea sediului şi nu se va întâmpla acest lucru. şi garantez din punct de vedere politic că discuţiile au fost foarte serioase. Eu cred că subiectul este închis şi nu trebuie menţinut pe tapet. Eu cred că este în interesul Romgazului să aibă cât mai multe sedii secundare şi cu atât mai mult în capitală”, a spus preşedintele CJS.

Ioan Cindrea a mai declarat că premierul i-a garantat că sediile Romgaz şi Transgaz vor rămâne la Mediaş şi ”premierul face ceea ce promite”.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

cindrea despre romgaz: „problema a fost falsă şi a creat nemulţumiri. nu ar trebui menţinută pe tapet”  cindrea despre romgaz: „problema a fost falsă şi a creat nemulţumiri. nu ar trebui menţinută pe tapet”

Ultima oră

Comentariul meu