Compania SASHA WALTZ & GUESTS prezinta vineri, 7 iunie, de la ora 21:00, spectacolul de dans `Continu`. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, in cadrul celei de-a XX-a editii a Festivalului International de Teatru de la Sibiu, ce va avea loc anul acesta in perioada 7 – 16 iunie.

Recunoscuta pentru inalta tinuta a creatiilor sale coregrafice ce imbina dansul cu teatrul si muzica intr-un concept cu totul original, Sasha Waltz este una dintre cele mai cunoscute femei din lumea dansului contemporan. Artista de origine germana a primit numeroase premii pentru creatiile sale, printre care cea mai importanta distinctie culturala din Franta – `Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor / Officier de l’Ordre des Arts et des Lettres`, precum si `Crucea Federala de Merit / Bundesverdienstkreuz am Bande` a Republicii Federale din Germania.

Sasha Waltz a studiat dansul la Amsterdam si New York, iar in 1993 fondeaza compania ce ii poarta numele. In `Continu`, coregrafa readuce spectacolul la esenta pura a miscarii, spatiului si muzicii, punctand cu brio mixul dintre imaginar si dramatic.

Spectacolul de la Sibiu reprezinta unul din punctele de referinta ale editiei din acest an a Festivalului International de Teatru de la Sibiu

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

sasha waltz aduce esenta miscarii pe scena festivalului international de teatru de la sibiu  sasha waltz aduce esenta miscarii pe scena festivalului international de teatru de la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu