Aproximativ 200 de poliţiştii s-au aflat zilnic pe stradă, în perioada minivacanţei de Paşti, în judeţul Sibiu, din toate structurile Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS). Deşi a fost o perioadă liniştită din punct de vedere al faptelor antisociale, poliţiştii de la Serviciul de Poliţie Rutieră au acordat peste 800 de sancţiuni şi au reţinut 51 de permise de conducere, după cum arată datele statistice prezentate de reprezentanţii IPJ Sibiu.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate trece de de 174.000 lei, iar a bunurilor confiscate, de 1.900 lei.

Poliţiştii au aplicat 986 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 111 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publică, 18 pentru fapte de natură economico-financiară şi 822 pentru încălcări ale regulilor de circulaţie.

Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, a declarat că 505 sancţiuni au fost acordate pentru depăşirea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reţinute 51 de permise de conducere. Dintre acestea, 25 pentru depăşiri neregulamentare şi 15 pentru viteză peste limita legală. Alte trei de certificate de înmatriculare au fost retrase.

Au fost constatate 38 de infracţiuni din care 28 în flagrant. Totodată, au fost identificate 27 de persoane suspectate de săvârşirea unor fapte penale, două dintre acestea fiind

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

peste 800 de amenzi şi 51 de permise de conducere reţinute de poliţiştii rutieri, în minivacanţă  peste 800 de amenzi şi 51 de permise de conducere reţinute de poliţiştii rutieri, în minivacanţă

Ultima oră

Comentariul meu