Accidentul s-a întâmplat la intersecția cu strada Nicolae Iorga, iar impactul a avut loc deși ambulanța avea pornite semnalele acustice și luminoase. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, Luciana Balteș, accidentul s-a produs pe fondul neacordării priorității de trecere ambulanței care circula de pe strada Nicolae Iorga.  În intersecție, o mașină marca Opel, care a trecut la culoarea verde a semaforului, nu a acordat prioritate și a lovit ambulanța.

O persoană care se afla în mașina marca Opel  și șoferul au fost rănite. În Ambulanță se aflau doi pacienți care, potrivit asistentei, nu au fost afectați de impact.

Șoferul autoturismului marca Opel, un tânăr de 27 de ani, spune că s-a trezit pur și simplu lovit de ambulanță.

“Veneam de la Dumbrava către Vasile Aron şi dintr-o dată am văzut maşina de salvare venind din dreapta direct în mine, am frânat cât am putut”, a spus tânărul.

În zonă s-a circulat cu dificultate până când polițiștii au terminat cercetările la fața locului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

o ambulanță care transporta doi pacienți la spital a fost implicată într-un accident pe bulevardul vasile milea  o ambulanță care transporta doi pacienți la spital a fost implicată într-un accident pe bulevardul vasile milea

Ultima oră

Comentariul meu