Cinema Film Astra a pregatit pentru sibieni doua proiectii speciale, regizate de Cristi Puiu – “Moartea domnului Lazarescu` si “Aurora`, care vor putea fi vazute in perioada 10-11 mai.

“Numit “copilul teribil` al noii generatii de regizori romani, Cristi Puiu, un apropiat al Festivalului de Film Astra, este invitat la Sibiu in perioada 10 – 11 mai sa participe la cele doua proiectii speciale ale lungmetrajelor “Moartea domnului Lazarescu` si “Aurora`, din cadrul programului proiecte romanesti de succes la Cinema ASTRA FILM. Cele doua filme care i-au adus un renume international pe deplin meritat au facut rapid circuitul celor mai importante festivaluri internationale de film si au atras precum un magnet premii si aprecierea publicului si a criticii`, spun organizatorii.

“Moartea domnului Lazarescu` va fi proiectat vineri, 10 mai, de la ora 19:00. Filmul este povestea tragi-comica a unui pensioner, interpretat de Ion Fiscuteanu, rapus de boala si transferat de la un spital la altul pe seama unor explicatii hilare, ajungand ca in final sa fie privat de dreptul la ingrijire si atentie medicala. Filmul a captat atentia criticilor de film pentru fidelitatea cu care reda realitatea contemporana a societatii romanesti, dar si pentru obstacolele absurde cu care aceasta se confrunta.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

`moartea domnului lazarescu` si “aurora` proiectate la cinema astra film  `moartea domnului lazarescu` si “aurora` proiectate la cinema astra film

Ultima oră

Comentariul meu