Parintii care nu si-au inscris copiii in clasa pregatitoare in prima etapa, o pot face incepand de maine, pana in 17 mai, perioada in care se va desfasura a doua etapa de inscriere la clasa pregatitoare.

In judetul Sibiu mai sunt disponibile 1.211 locuri si doar 26 la sectiile cu predare in limba germana, acestea din urma fiind clasele pentru care s-au inregistrat mai multe cereri decat a estimat Inspectoratul Scolar Judetean in prima etapa. Dupa prima etapa la inscriere, la nivelul judetului Sibiu au ramas 23 de cereri nerezolvate.

Inspectorul scolar general, Stefan Firu a declarat ca cererile nesolutionate se datoreaza faptului ca parintii nu au bifat si optiunea de revenire la scoala de circumscriptie, dar in a doua etapa cererile vor fi solutionate fara probleme.

La nivelul municipiulului Sibiu s-au ocupat toate locurile disponibile la patru unitati scolare – Scoala Gimnaziala I.L. Caragiale, Scoala Gimnaziala N. Iorga, Scoala Gimnaziala nr. 18 si scoala Gimnaziala nr. 4, iar in judet clasele au fost completate in alte 16 unitati scolare.

CALENDAR CLASA PREGATITOARE A DOUA ETAPA DE INSCRIERE

08 – 17 mai 2013 – depunerea cererii-tip de inscriere, la secretariatul scolii de circumscriptie de catre parintii copiilor care nu au fost cuprinsi in

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

incepe a ii-a etapa de inscriere la clasa pregatitoare. peste 1.200 de locuri disponibile in judetul sibiu  incepe a ii-a etapa de inscriere la clasa pregatitoare. peste 1.200 de locuri disponibile in judetul sibiu

Ultima oră

Comentariul meu