Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), cei doi bărbaţi au comis două tâlhării în noaptea de 2 mai, iar în urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că furaseră de la un alt bărbat suma de 300 de lei cu câteva zile înainte.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS), Luciana Balteş, a declarat că „în noaptea de 2 mai, în jurul orei 01:35, un bărbat pe nume C. Adrian a sesizat telefonic Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS) cu privire la faptul că a fost acostat şi agresat de două persoane necunoscute care, prin violenţă, i-au sustras 5 lei şi un ceas de mână. Fapta s-a produs în stradă, în municipiul Sibiu”.

De asemenea, în aceeaşi noapte, în jurul orei 01:38, un alt bărbat, O. Mihai a sesizat telefonic Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Sibiu împreună cu o altă persoană, au fost agresaţi de două persoane necunoscute.

La scurt timp, în urma investigaţiilor efectuate în zonă, poliţiştii au identificat două persoane suspecte, pe care victimele le-au recunoscut ca fiind agresorii reclamaţi.

În cadrul cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

bărbaţi arestaţi preventiv după ce au agresat mai multe persoane în aceeaşi noapte  bărbaţi arestaţi preventiv după ce au agresat mai multe persoane în aceeaşi noapte

Ultima oră

Comentariul meu