O fabrica de praline si ciocolata din Cisnadie pregateste in aceste zile de zor surprize speciale de ciocolata pentru Paște. Iepurasi mai mici si mai mari, praline in forma de oua umplute, figurine, gainuse si iepurasi cu tematica de paste. Fabrica are comenzi si de figurine poleite cu aur.

Și pentru că în fiecare an aduce pe piață surprize speciale în prag de Paște, cei de la fabrica de ciocolată nu s-au lăsat mai prejos nici în această primăvară. Comenzile s-au ținut lanț, iar pentru a face față lor, angajații au mers la lucru chiar și de 1 mai pentru ca totul să fie bine pus la punct.

Producătorul de ciocolată a pregătit atent producția de Paște din acest an. La mare căutare au fost ouăle pictate manual cu unt de cacao și printr-o tehnică specială. Totul a fost minuțos pus la punct.

”Anul acesta pentru sărbătorile de Paști am pregătit o gamă de figurine standard pe care le pregătim în fiecare an. Iepurași, găinușe, tot felul de ouă, chiar și ouă încondeiate care arată într-un fel mai deosebit față de anii trecuți, în sensul că au folie inscripționată. Cu diferite motive. Unele vesele, altele cu foarte multă ingeniozitate făcute și pictate manual. Toate sunt pictate cu unt de cacao”, explică Florin Bălan – patron fabrica de ciocolată.[nggallery id=994]

Și pentru că dorințele clienților sunt respectate cu sfințenie în prag de Paște, nu au lipsit nici cele de ouă cu filigram de aur. Toată lumea a dorit ca de Paște în acest an accentul să fie pus pe minuțiozitate.

”Comenzile anul acesta au fost orietate către dimensiuni mai mici ale figurinelor și care au înglobat un volum de muncă mult mai mare și mult mai atent lucrate. Trendul este către figurinele foarte mici care înglobează foarte multă muncă astfel încât clientul să fie atras și mulțumit de ceea ce are. Unicat vorbesc”, a mai spus Florin Bălan.

Prețurile figurinelor de ciocolată de Pașțe încep de la 15 lei și pot  ajunge și la peste 150 de lei, în funcție de greutate și de complexitatea cu care acestea au fost fabricate. Cele cu filigram de aur pot ajunge și la prețuri de peste 100 de euro bucata.

YouTube video

video: Noise MEDIA

Ultima oră

Comentariul meu