1 Mai a adus la Copşa Mică, pe lângă atmosfera de sărbătoare muncitorească, şi un eveniment mai deosebit, aşteptat de o categorie aparte de cetăţeni ai oraşului (seniorii): lansarea revistei „Sfatul Seniorilor Copşa Mică”.

La evenimentul organizat în spaţiul multifuncţional al Clubului Seniorilor din localitate, au fost prezenţi membrii Sfatului Bătrânilor, membrii Grupului de Dezbatere Publică, oficialităţi ale oraşului în frunte cu primarul Tudor Daniel Mihalache. Edilul-şef a ţinut să sublinieze din nou rolul important pe care Asociaţia „Sfatul Bătrânilor” l-a jucat şi îl joacă în oraş, fiind un partener voluntar, de bază, în toate activităţile locale.

Primul număr al revistei îşi propune să îi prezinte puţin pe fiecare în parte, să arate percepţia organizaţiilor locale şi a cetăţenilor despre activitatea seniorilor în oraş, implicit mulţumirile care le sunt aduse pe această cale.

Copşa Mică, conform zicalei „Cine nu are bătrâni să-şi cumpere”, este mândră şi sigură că se poate bizui pe ajutorul lor zi de zi, atunci când problemele vieţii cotidiene trebuie judecate de oameni cu experienţă, se precizează într-un comunicat de presă.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

seniorii din copşa mică şi-au lansat propria revistă  seniorii din copşa mică şi-au lansat propria revistă

Ultima oră

Comentariul meu