Centrele de informare turistică trec la programul de vară, vor fi editate lunar pliante cu evenimentele culturale, iar în centrul istoric vor fi instalate încă opt sisteme de orientare şi informare turistică, anunţă reprezentanţii Primăriei.

Centrul de informare turistică din Piaţa Mare, precum şi cel din Aeroportul Internaţional Sibiu vor fi deschise conform programului de vară, începând din data de 7 mai. Astfel, turiştii se vor putea informa de luni până vineri, între orele 9 şi 20, iar sâmbăta şi duminica între orele 10 şi 18. Programul va rămâne valabil pe toată perioada sezonului turistic, între 1 mai şi 31 septembrie.

Chiar dacă Primăria Sibiu îşi va întrerupe temporar activitatea în perioada 1-6 mai cu ocazia sărbătorilor de Paşti, centrul de informare turistică din Piaţa Mare va rămâne totuşi deschis în zilele de 1, 2 şi 3 mai, între orele 9 şi 20 şi în 4 mai între orele 10 şi 18.

Pliante lunare cu evenimentele culturale

În fiecare lună Primăria Sibiu va edita un pliant bilingv în română şi engleză care conţine principalele evenimente culturale şi sportive ale lunii respective. Pliantele tipărite în 1.000 de exemplare lunar, vor fi disponibile gratuit în centrele de informare turistică.

În centrele de

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

sibiul, pregătit pentru „invazia” vizitatorilor. din 1 mai începe, oficial, sezonul turistic din acest an  sibiul, pregătit pentru „invazia” vizitatorilor. din 1 mai începe, oficial, sezonul turistic din acest an

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Da,sunt utile si pliantele, daca acestea ar avea schite si o grafica care sa ajute turistul sa se „descurce” in reteaua stradala a urbei ns. Dar mai util ar fi ca CIT sa ofere turistilor ghizi – mai ales stainilor. Este un serviciu mai eficient, modern, convenabil sub aspectul promovarii valorilor sibiene.