By Andrei

Nationala Moldovei de rugby sapte feminin vrea cu orice pret sa ajunga in prima grupa valorica a Campionatului European. Fetele se pregatesc pentru aceasta participand la diferite turnee in afara tarii. Saptamana trecuta, nationala a evoluat la Campionatul Romaniei, iar in timpul apropiat fetele vor evolua pe terenurile din Ucraina, Cehia si Germania.

Prima etapa de pregatire pentru nationala feminina de rugby sapte a fost participarea la Campionatul Romaniei. Chiar daca au evoluat in afara concursului, fetele din Moldova au castigat etapa a treia a competitiei, obtinand doar victorii.

Nationala de rugby are programata participarea inca la trei competitii in vederea pregatirii pentru Campionatul European. Fetele noastre vor evolua la o etapa a Campionatului Ucrainei, dar si la doua turnee internationale din Germania si Cehia.

Moldova va evolua in grupa a doua valorica a Campionatului European la rugby-7 feminin. Alaturi de nationala noastra, la competitia din Cehia vor participa inca 11 selectionate. Reprezentativa noastra este a treia favorita, iar pentru a se califica in prima grupa valorica trebuie sa castige competitia.

“Avem obiectiv sa ajungem in prima grupa valorica, deoarece din 2014 se incep calificarile pentru Olimpiada de la Rio”, a declarat presedintele Federatiei de Rugby, Vasile Revenco.

Meciurile din cadrul grupei a

Citește mai departe pe: Cap Limpede

rugbistele moldovei se pregatesc pentru europenele din cehia  rugbistele moldovei se pregatesc pentru europenele din cehia

Ultima oră

Comentariul meu