Prefectul judetului Sibiu, Ovidiu Sitterli, a reusit sa termine cursa de la Crosul Primaverii, care s-a intins pe o distanta de 18 km, clasandu-se pe locul patru, cu un timp de alergare de 117 minute si 35 de secunde. Crosul din intai mai a avut ca scop trasarea unei piste de biciclete pe drumul dinspre Rasinari-Poplaca.

Prefectul Sitterli a fost asteptat, la sosire, de toata lumea. Ba chiar existau informatii de pe traseu si se faceau numeroase calcule. `Vine? Cat mai are?`, intreba, din cinci in cinci minute, presedintele Consiliului Judetean Ioan Cindrea. `Vine, mai are vreo patru kilometric… doi kilometri… un kilometru… imediat ajunge!`, i se raspundea.

Intr-un final, Sitterli a ajuns la destinatie, in aplauzele celor prezenti. Prefectul a trecut de cele cateva maini intinse in scop de felicitare si s-a dus direct la punctul de alimentare cu apa.

allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/EkSAtlfuVFI?rel=0″ width=”560″>>

Chiar daca nu a prins podiumul, clasandu-se pe locul patru, prefectul a primit o cupa si o diploma chiar din mainile presedintelui CJ, Ioan Cindrea. In schimb, Sitterli i-a oferit celui din urma, simbolic, numarul de concurs, reprezentand o `predare de stafeta`.

`Ma bucur ca am reusit sa termin cursa. Vreau sa

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

prefectul a terminat cursa, cindrea face pista. `bravo, esti mare!`  prefectul a terminat cursa, cindrea face pista. `bravo, esti mare!`

Ultima oră

Comentariul meu