Prefectul județului Sibiu, Ovidiu Sitterli, a obținut locul patru, cu un timp de alergare de 117,35 minute, pe o distanță de aproape 18 km, la Crosul primăverii, organizat miercuri, 1 mai, la Sibiu, având ca scop final trasarea unei piste de biciclete pe drumul înspre Rășinari-Poplaca.

Prefectul județului a alergat integral cei aproape 18 km, la final fiind premiat de președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea.

„Mă bucur că am reușit să termin cursa. Momentul în care am ajuns și am dat domnului președinte (președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, n.r.) numărul de participare reprezintă ștafeta pentru construirea pistei de biciclete. Sunt convins că se va construi pentru că toți sibienii au venit și au participat pentru ca această pistă să fie construită. A fost destul de greu. Proba de vârf a fost dealul de la Rășinari, a fost foarte greu, dar am trecut cu bine”, a declarat Sitterli.

Sitterli a spus, de asemenea, că speră să mai poată alerga și atunci când pista va fi inaugurată, însă sigur va veni cu bicicleta.

De cealată parte, Ioan Cindrea a declarat că în zilele următoate vor începe lucrările pentru studiul de fezabilitate pentru pistă.

„Vrem să nu îl ducem

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

prefectul a alergat, cindrea a promis: în doi ani, pistă de biciclete prin rășinari și poplaca până la sibiu  prefectul a alergat, cindrea a promis: în doi ani, pistă de biciclete prin rășinari și poplaca până la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu