Brazilianul Mediasului spune ca nu ar refuza o eventuala oferta de a purta tricoul nationalei noastre. De fapt, chiar daca s-a nascut in Brazilia, play-maker-ul traieste si simte romaneste. Si nu de acum, ci de multi ani. S-a casatorit in Medias, unde si-a intemeiat si o familie, iar orasul a devenit pentru el o a doua casa.

In cele ce urmeaza, Eric, care este unul din putinii fotbalisti din Liga I inzestrati cu talent pentru a etala pe gazon stilul ` joga bonito`, a vorbit, pentru Turnul Sfatului, despre Gaz Metan, Nationala Romaniei, restantele salariale si Campionatul Mondial din 2014.

Reporter: Ai revenit la Medias dupa niste intamplari nefericite prin Ucraina. Cum te simti din nou acasa?

Eric de Oliveira: Ma simt foarte bine, sunt acasa, langa familie, langa prietenii pe care mi i-am facut aici, si sunt fericit ca joc iar la Medias!

Rep.: Spuneai, la un moment dat, ca vrei sa iti iei cetatenia romana si sa joci pentru Nationala noastra. Mai doresti acest lucru?

E.O.: Cetatenie mi-am dorit intodeauna, asa pot sa merg in Europa la o echipa mai buna si sa nu fiu extra-comunitar. Dar, daca Nationala crede ca are nevoie de serviciile mele, e clar ca

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

eric nu ar refuza nationala romaniei: `daca au nevoie de serviciile mele, mi-as dori. altfel, nu ma bag!`  eric nu ar refuza nationala romaniei: `daca au nevoie de serviciile mele, mi-as dori. altfel, nu ma bag!`

Ultima oră

Comentariul meu