300 de sibieni au ignorat temperatura de afara si, intr-o zi libera de intai mai, si-au dat intalnire in zona Hotelului Hilton, pentru a participa la prima editie a `Miscarii pentru Sanatate`.

220 de ciclisti si 80 de alergatori au participat, miercuri, intai mai, la competitia sportiva derulata sub deviza `Miscare pentru Sanatate`, organizata de Institutia Prefectului Judetului Sibiu, in parteneriat cu Consiliul Judetean Sibiu, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu, Clubul Sportiv Municipal Sibiu si Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu.

Scopul competitie, care a inclus o proba de ciclism, una de alergare pe sosea si o proba de stafeta (7 x 2.500 metri), a fost acela de a marca necesitatea construirii unei noi piste de biciclete care sa inchida `bucla` traseelor existente si, totodata, sa `lege` Sibiul de Rasinari si Poplaca.

Un minut de reculegere, pentru victimele dn Boston

Inainte de startul primei probe, respectiv cea de ciclism, organizatorii au cerut atat participantilor, cat si curiosilor de pe margine, sa pastreze un minut de reculegere in memoria victimelor atentatului terorist de la maratonul din Boston, Statele Unite, din data de 15 aprilie 2013.

Apoi, in jurul orei 10.00, s-a dat startul `Criteriului Primaverii` – intrecerea biciclistilor. Traseul, care a fost

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

300 de sibieni pentru o pista de biciclete. sibiu - rasinari - poplaca - sibiu, utilizabila din 2015 | video  300 de sibieni pentru o pista de biciclete. sibiu - rasinari - poplaca - sibiu, utilizabila din 2015 | video

Ultima oră

Comentariul meu