Politistii le reamintesc conducatorilor auto ca maine, de 1 mai, traficul in Sibiu se desfasoara cu anumite restrictii, impuse decele doua competitii sportive care vor avea loc: concursul de ciclism `Criteriul Primaverii` si Crosul primaverii.

Participantii la concursul de ciclism vor pleca, grupat si insotiti de un echipaj al Biroului Rutier Sibiu in dimineata zilei de 1 mai, de la ora 09.30, din fata Stadionului Municipal, avand ca punct de sosire zona Hotel Hilton. Incepand cu ora 10.00, cand se va da spartul concursului de ciclism `Criteriul Primaverii`, traficul rutier va fi complet restrictionat pe tronsonul de drum judetean DG 106 Sibiu – Rasinari intersectie cu DJ 106 R (drumul spre localitatea Poplaca). Acest sector de drum va ramane inchis traficului rutier, intrucat, la ora 10, se va da startul competitiei de semimaraton.

"Pentru buna desfasurare a celor doua competitii, traficul rutier va fi complet restrictionat pe ruta: Poplaca (centrul localitatii ) – intrarea in/iesirea din
municipiul Sibiu (Inspectoratul Judetean de Jandarmi Sibiu). Traficul se estimeaza a fi restrictionat in intervalul ora 10.00-13.00", se arata intr-un comunicat al IPJ Sibiu.

Ruta ocolitoare recomandata este DN 1, respectiv: Sibiu – Cristian (DN 1) – Orlat – Gura Raului – Calugaru – Paltinis.

"Rugam participantii la

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

util: 1 mai cu restrictii in trafic  util: 1 mai cu restrictii in trafic

Ultima oră

Comentariul meu