Reprezentanţii Complexului Naţional Muzeal Astra anunţă vizitatorii că în perioada 1-6 mai vor interveni nişte modificări de program datorate minivanţei de Paşti.

Astfel, expoziţiile de la Casa Hermes şi de la Casa Artelor vor fi închise în perioada 1-6 mai, iar Galeriile de Artă Populară de la Casa Artelor vor fi deschise doar în zilele de 30 aprilie, 2,3 mai, între orele 10 şi 18. De asemenea, galeriile de artă populară din Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra se vor deschide doar din 7 mai.

Muzeul Civilizaţiei Populare va rămâne deschis publicului pe toată perioada 30 aprilie- 6 mai, în zilele de 4,5 şi 6 mai organizându-se aici chiar un program special dedicat sărbătorilor Pascale.

Astfel, Muzeul va fi deschis în 4 mai între orele 10-14, în 5 mai între orele 1-18 şi în 6 mai între orele 10-18.

În noaptea de 4 mai se va organiza şi Slujba de Înviere din Bezded, iar accesul vizitatorilor se va face începând cu ora 23 pe poarta 1 şi pe poarta bisericii.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

slujba de înviere va fi organizată şi în muzeul în aer liber, la biserica din bezded. orarul de vizitare al complexului, modificat  slujba de înviere va fi organizată şi în muzeul în aer liber, la biserica din bezded. orarul de vizitare al complexului, modificat

Ultima oră

Comentariul meu