Cele 14 lacuri sărate de la Ocna Sibiului vor fi deschise zilnic până la toamnă, iar intrarea va costa între 12 și 20 de lei. Pentru 1 mai intrarea costă 8 lei pentru adulți, parcarea este gratuită, iar copiii au acces liber în zonă,

Și terasele sunt gata pentru a își primi clienți. O bere va costa între 3 și 5 lei, un mic 3-4 lei, iar un meniu cu cartofi prăjiți și piept de pui cu salată între 11 și 14 lei.

O apă plată la 0.5 litri va costa 3-4 lei, iar un suc la 0,5 litri va costa între 4 şi 6 lei. Parcarea în spaţiul amenajat cu acces dirijat prin barieră va costa între 3 şi 6 lei pe zi.

Și Complexul Balnear Ocna Sibiului Ștrand sau ”La Motanu” după cum știu turiștii va fi deschis de la 1 mai 2013.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Sunt foare dezamagit de Ocna Sibiului acum vro 8ani nu era amenajat asa cum este la ora actuala dar era mai frumos.Suntem in lagar pe bani nostri ori unde mergi numai lacate peste tot .Am venit ieri pe data 25 08 2013 un gust foarte amar sunt din Brasov.

  2. Buna ziua.Krisztina ma numesc si tin sa ii spun d-nei insarcinate ca,daca s-ar fii intamplat cu mine faza povestita de dvs in timp ce eram insarcinata cred ca de a doua zii strandul respectiv era inchis,desfiintat,ras de pe fata pamantului si el era probabil cercetat sau arestat!!!!!!!!!!!!!va recomand baile sangiorgi bai langa tg-mures ce apartine de apollo wellnes club!

  3. Am fost ieri acolo si am fost cum nu se poate de dezamagita de personal.Sunt gravida in luna a sasea si am mers ieri la ocna sibiului strand. Era multa lume si dupa aproximativ o ora am gasit si eu un sezlong, si l-am tras la umbra pt. ca toate 8 umbrelele pe care le are strandul erau ocupate. Dupa aproximativ 5 minute a venit un angajat si mi-a spus ca daca vreau sa stau pe sezlong sa stau la soare, i-am explicat ca sunt gravida( oricum este si vizibil ) si mi- a raspuns ca astea sunt conditiile si daca nu imi convine sa stau acasa. Oricum mi-a fost luat sezlongul si a fost dat unui domn in jur de 40 de ani. Asta e traim in Romania si…..oricum sa ridici o gravida in luna avansata de pe sezlong si sa il dai altcuiva ….. e jignitor si tine de educatie.
    Am fost foarte dezamagita dar asta e …… Daca cumva sunteti gravida sau vreti sa stati la umbra evitati acest strand.

    1. moni ce pret era la strand?lacurile si ele trebuie sa platesti?da un raspuns te rog vreau sa merg pe 26 iulie 2014.cu sotia si mai o familie si vrem sa stim daca ne tine buzunaru.