Investigatiile politistilor au relevat faptul ca barbatul a intretinut relatii incestuoase, timp de sase luni de zile, cu fata sa in varsta de doar 12 ani.

Potrivit politistilor Serviciului Investigatii Criminale Sibiu, tatal acuzat de incest si viol – T. Gyula , de 42 de ani, din Talmaciu, a intretinut, in repetate randuri, raporturi sexuale cu fiica sa prin constrangere si profitand de imposibilitatea acesteia de a-si exprima vointa. In perioada septembrie 2012 – martie 2013, cand au avut loc raporturile sexuale nenaturale si pedepside de lege, minora, in varsta de 12 ani, se afla in ocrotirea si ingrijirea tatalui ei.

Retinut pentru 24 de ore

T. Gyula a fost retinut luni, 29 aprilie, pentru 24 de ore de politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu, acesta fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si incest, fapte prevazute si pedepsite de art. 197 alin. 1, alin. 2 lit. b si b ind. 1 si alin. 3 cod penal si art. 203 cod penal.

In cursulzilei de marti, 30 aprilie, invinuitul va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

`Cercetarile in acest caz continua`, transmit oamenii legii.

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

fetita de 12 ani din talmaciu, violata de tatal ei  fetita de 12 ani din talmaciu, violata de tatal ei

Ultima oră

Comentariul meu