Autorităţile locale au intrat în alertă luni seara după ce, prin numărul de urgenţă 112, a fost anunţată o bombă la singoga din Sibiu, de pe strada Constituţiei.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SRI, ale poliţiei şi pompierilor pentru a interveni. Locul a fost securizat şi atent cercetat de forţele de ordine. Din fericirie, a fost o alarmă falsă.

”A fost un apel pe 112, referitor la un recipient plasat pe gardul sinagogii. În urma acestei sesizări au fost alertaţi cei de la ISU, cei de la SRI, echipa pirotehnică, au venit, s-a scanat obiectul respectiv şi s-a stabilit că este o alarmă falsă”, a declarat comisarul şef Tiberiu Ivancea, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu (IPJS).

Echipa pirotehnică a găsit la faţa locului un obiect de mici dimensiuni care se pare că a pus pe jar autorităţile.

Tiberiu Ivancea a declarat că a fost vorba despre „un cilindru de o mărime destul de mică, un pic mai mare decât un breloc”.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 21:30.

Citește mai departe pe: Rondul de Sibiu

alarmă cu bombă la sinagoga din sibiu. sri-ul, poliţia şi pompierii puşi pe jar de un apel fals  alarmă cu bombă la sinagoga din sibiu. sri-ul, poliţia şi pompierii puşi pe jar de un apel fals

Ultima oră

Comentariul meu