O familie de pe strada Constitutiei a sunat la 112 pentru a anunta ca un grup de tineri a agatat un obiect suspect de gardul Sinagogii din Sibiu, de pe strada Constitutiei, in vecinatatea careia acestia locuiesc. Oamenii aflati la geam pe cand treceau tinerii `suspecti` banuiau ca micul obiect agatat de gard este o bomba. La cateva minute dupa, in jurul orei 21:30 a zilei de miercuri, prima banda a strazii Constitutiei inainte de intersectia cu str. General Magheru era ocupata de zeci de reprezentanti ai SRI, Politiei, Jandarmeriei, Ambulantei si Politiei Locale.

`Am fost anuntati ca de gardul Sinagogii a fost agatat un suspect, iar noi am asigurat perimetrul. Acum, angajatii SRI scaneaza obiectul, dupa care urmeaza a fi dus in poligon`, a declarat comisarul Tiberiu Ivancea, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu.

La ora redactarii acestei stiri, autoritatile calmau deja spiritele, considerand ca `obiectul suspect` nu are cum sa reprezinte un pericol pentru cei din preajma, fiind si de dimensiuni mici, comparative cu cele ale unui breloc. Procedurile standard in asemenea situatii sunt, insa, in curs de derulare.

allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/8mXuLkCgKtg” width=”480″>>

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

vecinii de pe constitutiei au dat alarma: alo, avem o bomba de gardul sinagogii | video  vecinii de pe constitutiei au dat alarma: alo, avem o bomba de gardul sinagogii | video

Ultima oră

Comentariul meu